Zoeken

Terugblik op swissQprint Benelux & Zünd Benelux Open House.

Terugblik op swissQprint Benelux & Zünd Benelux Open House.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 september opende swissQprint Benelux BV in samenwerking met Zünd Benelux BV de deuren voor een open house in het thema “swissness”.

De bezoekers konden in de showroom te Gent kennismaken met het assortiment van deze Zwitserse premium machinefabrikanten.

Wie Dataline en Caldera beter wou leren kennen bleef niet op zijn honger zitten, deze leveranciers waren ter plaatse om de bezoekers te informeren over respectievelijk Multipress en Caldera Primecenter.

Iedereen kreeg een aandenken aan hun bezoek namelijk een geschenkverpakking met shotglaasjes Appenzeller Alpenbitter, een Zwitsers kruidendrankje dat zeer populair is in de Rijnvallei, waar beide Zwitserse fabrieken gelegen zijn.

De verpakking hiervoor werd ter plaatse met de vermelde software en machines geproduceerd.

Zo konden de bezoekers via Multipress de gedetailleerde calculatie van deze doosjes bekijken, waarna het ontwerp doorgestuurd werd naar Caldera Primecenter voor de nesting en het toevoegen van snijtekens.

Vervolgens werden de doosjes geprint op de swissQprint Nyala 4 en afgewerkt op de Zünd G3.

De opkomst was talrijk en iedereen was zeer onder de indruk van de gecreëerde sfeer, onder andere met een mooi ingerichte tent die 360° beprint was waar de catering verzorgd werd. De doorgang van de showroom naar de tent was een indrukwekkende 8 meter lange neontunnel waar de bezoekers door werden geleid.

Nieuwe ideeën werden opgedaan, leuke contacten werden gelegd, kortom een geslaagde 1e editie die voor herhaling vatbaar is!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.