Zoeken

Een glamoureuze eyecatcher voor de feestdagen! Pantoon vult Aslan SparkleColour aan met 6 nieuwe kleuren

Een glamoureuze eyecatcher voor de feestdagen! Pantoon vult Aslan SparkleColour aan met 6 nieuwe kleuren

Op zoek naar een origineel product om voor te stellen aan uw klanten voor eindejaarscampagnes? Dan is SparkleColour ASLAN SC 123 zelfklevende glitterfolie ideaal! Met 6 nieuwe kleuren bestaat het gamma nu uit 14 standaardkleuren

De structuur van de glitters geeft een uniek effect waardoor de reclame meteen opvalt, of het nu over winkelinrichting gaat, evenementen, etalages, interieurontwerp of een commerciële stand. De producten geven je visuele communicatie een maximaal effect en kleurenpracht. De folie beschikt over een glittereffect aan beide zijden en heeft een afneembare lijm.   Enkele highlights:

Perfecte lichtreflectie en maximaal glittereffectStabiele PVC-vrije film zonder krimpGemakkelijk aan te brengenUitgebreid kleurengammaCompatibel met UV-inkt (vlakbed)Eenvoudig te snijden met plotterVoorzien van beschermfolie die ook dient als transferfolieGoede hechtingVerwijderbaar zonder resten, vooral op glas en metalen oppervlakken   Geïnspireerd? Vraag nu je A5 staal aan of bekijk het product op de PantoonBenes webshop.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.